Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Morehead: Actualizarea Ether va reduce consumul de energie și va depăși Bitcoin

coindesk.com
ethereum bitcoin criptomonede

Pe fondul imens al Ethereum London , CEO-ul Pantera Capital, Dan Morehead, a prezis că actualizarea viitoare ar ajuta probabil Ether ( ETH ) să depășească Bitcoin ( BTC ) ca cea mai mare criptomonedă.

Ca o criptomonedă mai nouă, Ether are mai mult potențial decât bitcoin, a declarat Morehead la Reuters Global Markets Forum, menționând că cea mai recentă actualizare 1559 a Ethereum Improvement Proposal (EIP) va ajuta jetonul digital să tranzacționeze mai mult ca un activ fix.

Unul dintre cele cinci EIP-uri din actualizarea ETH Londra, EIP 1559 este o actualizare anticipată a structurii de taxe existente a Ethereum, introducând o plată minimă pentru trimiterea tranzacțiilor Ethereum și îndepărtarea de un sistem de licitare care permite minilor să acorde prioritate celor mai mari oferte. Conceput să ajusteze programatic taxele pentru utilizatorii de a plăti cea mai mică ofertă pentru fiecare bloc, actualizarea EIP 1559 ar face din Ether un activ deflaționist.

„Veți vedea o tranziție a oamenilor care doresc să stocheze bogăția, făcând-o în Ether mai degrabă decât în ​​Bitcoin”, a prezis Morehead, adăugând că trecerea criptomonedei la Ethereum 2.0 va reduce semnificativ consumul de energie minieră al Ether în comparație cu cel al Bitcoin . Implementarea pe scară largă a Ethereum în aplicațiile de finanțare descentralizate ar ajuta, de asemenea, Ether să crească mai mare decât Bitcoin, a spus el.

În ciuda prezicerii unui viitor mai luminos pentru Ether, Morehead este încă optimist cu privire la creșterea Bitcoin în viitor. CEO-ul a prezis că Bitcoin va tranzacționa între 80.000 și 90.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021, crescând peste 120.000 de dolari într-un an. Adoptarea generalizată în creștere ar putea conduce în continuare prețul Bitcoin la 700.000 USD în următorul deceniu, a menționat Morehead.

Lansat în 2015, Ether este a doua cea mai apreciată criptomonedă, cu o capitalizare de piață în valoare de 290 de miliarde de dolari la momentul scrierii. Programat să aibă loc miercuri, Ethereum London este una dintre cele mai mari actualizări Ethereum concepute pentru a-și muta blockchain-ul de la dovada muncii la dovada mizei, ceea ce înseamnă că rețeaua se va baza mai mult pe mize în loc de minerit. Lansat în 2009, Bitcoin se bazează pe algoritmul de consens PoW.

Morehead nu este singurul care crede că Ethereum ar putea depăși Bitcoin în viitor. Mike Novogratz, fondator și CEO al companiei de investiții criptografice Galaxy Digital, a prezis la sfârșitul lunii iunie că Ether ar putea deveni „cea mai mare criptomonedă într-o zi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.