Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Motreanu: PNL Giurgiu îşi propune să devină primul partid din judeţ la alegerile prezidenţiale

Inquam Photos / Octav Ganea
dan motreanu inquam

Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că organizaţia şi-a propus la nivelul judeţului să strângă un număr de 29.000 de semnături, cu aproximativ patru mii de semnături peste numărul de voturi pe care le-a obţinut la alegerile europarlamentare, iar la alegerile prezidenţiale îşi propune să devină primul partid din judeţul Giurgiu, scrie Agerpres.

"Astăzi a avut loc Comitetul Director Judeţean al PNL Giurgiu având ca temă pregătirea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, campania de strângere de semnături pentru candidatul nostru, actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, dar, în acelaşi timp, am avut şi câteva subiecte care ţin de organizarea noastră internă şi printre subiectele principale a fost acela de a numi un secretar general la nivelul organizaţiei judeţene. Am făcut propunerea şi a fost votat domnul Florian Velicu, consilier judeţean. Organizaţia municipală va avea un număr foarte mare de semnături de strâns pentru preşedintele Klaus Iohannis, ne propunem cel puţin un număr de cinci mii de semnături. De altfel, PNL şi-a propus la nivelul judeţului Giurgiu să strângă un număr de 29.000 de semnături, adică cu aproximativ patru mii de semnături peste numărul de voturi pe care le-a obţinut la alegerile europarlamentare unde PNL Giurgiu a obţinut 22 de procente şi s-a clasat pe locul al doilea. La alegerile prezidenţiale PNL îşi propune să devină primul partid din judeţul Giurgiu şi, evident, să avem o contribuţie importantă şi noi şi ca număr de voturi şi ca procent", a declarat Dan Motreanu.

Citește și: Partidul Ecologist Român salută măsurile radicale anunțate de primarul Gabriela Firea și recomandă completarea lor cu celelalte puncte ale ECO-City

El spune PNL Giurgiu este în etapa de organizare internă şi au fost numiţi responsabili pentru fiecare localitate din judeţ care vor constitui nuclee sau organizaţii acolo unde PNL nu are organizaţii. 

"Ne propunem ca până la începerea campaniei electorale, 10 octombrie, ca la nivelul organizaţiei judeţene Giurgiu să ducem în paralel o campanie de reclădire a organizaţiei, de reconsolidare a organizaţiei, dar, în acelaşi timp, şi de promovare a candidatului PNL şi a programului şi platformei candidatului PNL pentru alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis", a completat Dan Motreanu. 

La şedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL Giurgiu a fost prezent şi fostul deputat PSD de Giurgiu Andrei Alexandru, care a trecut de patru luni la PNL şi este prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, iar Dan Motreanu a spus că nici un alt nume de la PSD nu se va mai regăsi în PNL. 

"Nu veţi mai aştepta niciun nume de la PSD, s-a încheiat această etapă, PNL a luat o hotărâre săptămâna aceasta în Biroul Politic Naţional, foarte clară, nu vom primi niciun primar de la PSD în PNL", a încheiat Dan Motreanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.