Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru: Analiștii financiari care panichează populația încasează 10.000 de euro

captura TV
dan negru

Omul de televiziune Dan Negru anunță că analiștii financiari care prezic crize și dezastre și care sperie populația încasează bani grei pentru aparițiile pe TV. Negriu spune că sumele se ridică și la ordinul miilor de euro, iar ținta anunțurilor alarmiste sunt pensionarii săraci!

Dezvăluiri despre sume uriașe de bani

"Falimentul băncilor din America e explicat acu' la tv de un analist financiar : apocalipsă. Repetă mereu cuvântul. De vreo 2 ani o tot anunță.La început a speriat-o pe mama. Acu' mama s-a obișnuit cu "analiștii-apocalipsă". Același ins explică, după ce a terminat cu "apocalipsa" , unde să ne investim banii in criza care urmează.Tot pe ton de panică!

Pe unii "analiștii financiari" îi cunosc. Contractele lor cu televiziunile sunt de vreo 1000 / 2000 euro / lună. Pentru banii ăștia anunță apocalipse si o sperie pe măică-mea. Sunt cei care n-au reușit să-si facă propriile afaceri dar le explică altora ce sa facă cu banii  E ca si cum un gras ți-ar explica cum să slăbești!

James J. Cramer e prezentatorul "Mad Money" la CNBC si e o legendă pe bursa americană unde a făcut juma' de miliard de dolari. Așa a intrat in tv: cu credibilitatea obținută in afaceri. La noi orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri! Ocoliți frica ! Și ocoliți-i pe cei care-ți spun cum să ajungi acolo unde ei nu au ajuns niciodată !", scrie Dan Negru  pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.