Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru comentează întoarcerea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef. Ce spune despre plecările vedetelor de la Antena 1

captură TV
Dan Negru

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în scurt timp îi putem vedea pe cei trei chefi, îndrăgiți de toată lumea, din nou pe micile ecrane. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și-au anunțat revenirea la Pro TV, fiind jurații sezonului 9 MasterChef. Mulți s-au bucurat de marea veste, care a fost intens comentată!

Vestea plecării lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de la Antena 1 a surprins pe toată lumea acum câteva luni, la fel cum se întâmplă acum cu întoarcerea lor la Pro TV. Acest subiect domină primele pagini ale ziarelor.

Dan Negru și-a exprimat cu sinceritate părerea despre recentele schimbări din lumea televiziunii, fiind el însuși o figură emblematică care a părăsit Antena 1 după ani de colaborare, unde era cunoscut în special pentru revelioanele spectaculoase organizate an de an. Fără să ezite, a folosit rețelele de socializare pentru a împărtăși câteva gânduri despre plecarea celor trei chefi și semnarea noului lor contract cu Pro TV, dar și despre alte personalități care au luat aceeași decizie de a pleca de la acest post de televiziune.

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul!', a afirmat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Prezentatorul TV de la Kanal D a subliniat importanța banilor, recunoscând că aceștia sunt esențiali, dar doar până la un anumit punct. Potrivit afirmațiilor sale, echipa este factorul crucial care asigură buna desfășurare a lucrurilor, indiferent de domeniu, cu o mențiune specială pentru televiziune. În plus, nu s-a oprit aici, ci a oferit și câteva exemple relevante, atât din industria fotbalului, cât și din cea a televiziunii.

„La Rapid e la fel. Degeaba stadion nou, galerie fantastică, jucători scumpi dacă nu e spirit de echipă. Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume. La Cinq a fost televiziunea pe care Berlusconi a deschis-o în Franța în anii ‘90. A cumpărat cei mai scumpi prezentatori și cele mai scumpe echipe de producție dar n-a construit echipa. A falimentat după 2 ani. Real Madrid a luat toți galacticii la începutul anilor 2000, Zidane, Beckham și Figo jucau împreună dar nu erau o echipă. Aristotel le-a dat răspunsul demult: întregul este mai mare decât suma părților sale' Să fie asta lecția celor care vor veni', a mai scris Dan Negru în mediul online.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.