Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la noua sa echipă: Este cel mai mare club din cariera mea de antrenor. Am ales clubul potrivit în momentul potrivit mie

Dan Petrescu

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Jeonbuk Hyundai Motors, miercuri, într-o conferinţă de presă. El a declarat că este cel mai mare club din cariera sa de antrenor şi că a făcut alegerea potrivită în momentul potrivit, potrivit news.ro.

Petrescu a semnat un contract pe doi ani şi jumătate.

“Este prima mea conferinţă de presă în Coreea şi sper că vom avea o relaţie bună eu şi toată presa. Când am fost sunat să fiu întrebat de venirea în Coreea, am spus că voi veni doar pentru un club, Jeonbuk. Am răspuns imediat că bineînţeles că voi veni, că va fi o onoare pentru mine să fiu la cel mai mare club diin Coreea. Sunt fericit că sunt aici şi sper să aduc victorii echipei şi să fim mereu în vârf.

Când antrenam în China, am jucat în Liga Campionilor îmotriva Jeonbuk, am văzut când am venit aici să jucăm facilităţile, fanii.. Am fost impresionat de ce am văzut şi visam ca într-o zi să fiu aici, să antrenez un astfel de club. Am experienţă mare ca antrenor, dar cred că acesta este cel mai mare club din cariera mea. Este o responsabilitate mare pentru mine, ştiu asta, dar sunt totodată foarte fericit. Cred că am ales clubul potrivit în momentul potrivit pentru mine”, a spus Dan Petrescu.

Clubul sud-coreean Jeonbuk Hyundai Motors a anunţat săptămâna trecută venirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică a echipei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.