Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: 'Culio și Traore sunt în lot pentru meciul cu Lazio, dar au probleme'

Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a susținut o conferință de presă, miercuri, în care a prefațat duelul cu Lazio, de joi, din grupele Europa League. Tehnicianul a anunțat că Emmanuel Culio și Lacina Traore vor fi în lot pentru meciul de la Cluj-Napoca, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, atac de ultimă oră la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: ‘Își pun coada pe spinare’

"Nu-mi reproșez că nu l-am trecut pe Vinicius pe lista UEFA, dar îmi pare rău că avem doar 19 jucători. Culio și Traore fac parte din lotul pentru mâine (n. red. - joi), dar au probleme, sunt jucători care n-au meciuri în picioare. Și Pereira s-a accidentat. Rondon nu face nici el parte din lotul de mâine, pentru că e și el accidentat. A fost o mica pauză, ne-am revenit cu Voluntari, dar acum urmează șase meciuri de foc și avem nevoie de toți jucătorii", a spus Petrescu, miercuri, la conferința de presă.

Ulterior, antrenorul lui CFR Cluj a declarat că solicitarea clubului ardelean de a-i fi amânat meciul din 16-imile Cupei României, cu FC Botoșani, din 25 septembrie, a fost respinsă de FRF. Dan Petrescu cere mai mult respect, având în vedere că este unica reprezentantă a României din cupele europene și are de jucat multe meciuri într-un interval scurt.

Citește și: Dezastru! Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire

"FRF a refuzat să amâne meciul din Cupa României, astea sunt ajutoarele pe care le primim. Cele din Serbia, din Kazahstan, din Olanda, care au cerut să fie amânate, au primit asta. Știm că vor fi 6 meciuri în 20 de zile, dar nu avem ce face, asta e. Trebuie să respectăm regulile, dar cred că meritam mai mult respect. Strategia e foarte clară, mereu mă gândesc la următorul meci, adică la cel cu Lazio. Niciodată nu joacă statistica, asta e părerea mea. Jucăm cu Lazio, Celtic și Rennes, sunt echipe de Liga Campionilor, cred că sunt mai importante meciurile astea. O să vedeți cât va mai dura să mai ajungem noi prin grupe. Noi sperăm să ajungem cu CFR, dar sunt convins că va fi aproape imposibil", a mai spus Petrescu.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

Meciul dintre CFR Cluj şi Lazio se va disputa joi, de la ora 19:55, pe Stadionul "Doctor Constantin Rădulescu". Din grupa E a Europa League mai fac parte Celtic Glasgow și Rennes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.