Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, după remiza albă cu Dinamo: 'Dacă aș fi la națională, aș fi criticat'

Dan Petrescu

Dan Petrescu a oferit prima reacție, după ce Dinamo și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 16. Antrenorul a comentat meciul și a dat o declarație interesantă în privința postului de selecționer la naționala României, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

”Știam că sunt într-o formă bună, era important să nu facem cadouri și să nu greșim. Au avut ei o bară și ne-am pierdut din moral, dar în repriza a doua nu țin minte un șut de-al lor. A fost un penalty clar la Păun și am mai avut trei – patru ocazii clare. Nu avem ce să-i reproșăm arbitrului, a făcut un meci buni. Se poate întâmpla orice în campionatul românesc acum.” , a declarat Petrescu la Digi Sport.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

Întrebat despre cu ar arăta naționala cu el pe banca tehnică, Dan Petrescu a spus că nu ar avea un altfel de tratament față de Cosmin Contra: ”Eu știu că se fac 30 de ani de la meciul cu Danemarca, atunci când ne-am calificat la mondiale. Dacă aș fi la națională, aș fi criticat din minutul 1 până în minutul 90. Tot se găsea ceva. Nu cred că aș avea alt tratament față de Contra sau de ceilalți. Eu sunt convins că Deac va juca împotriva Suediei, iar situația lui Burcă nu o știu, pentru că e debutant. Dar cred că pot juca amândoi, ar face o figură frumoasă”, a mai spus Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.