Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Nu mi-ar plăcea ca Astra să fie depunctată

Dan Petrescu

Dan Petrescu este de părere că Astra Giurgiu, depunctată de FRF pentru că are datorii la ANAF, își va lua punctele înapoi.

„Le-au luat puncte şi Astrei şi o să le dea înapoi. Nici nu mi-ar plăcea ca Astra să piardă puncte, nu e logic, vreau să fie competiţia pe teren, nu la TAS! Astra se bate la titlu! Păi doamne fereşte, Alibec şi Budescu pot să câştige orice meci de fotbal! Şi cu Lazio dacă joacă pot să câştige ăştia doi! Şi Tamaş, nu e corect să îl uit pe Tamaş.” , a precizat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Citește și: VIDEO Apariție de senzație a Gabrielei Firea! Primarul general al Capitalei, alături de soț și copii, îi colindă pe români

Antrenorul mai afirmă că și sancțiunea primită de CFR Cluj va fi ridicată cu siguranță, deoarece clubul a fost deja pedepsit de UEFA. CFR a primit interdicție la transferuri în această iarnă din partea FRF, după ce clubul a încălcat fair-play-ul financiar. Clujenii au făcut deja apel la TAS și așteaptă un răspuns.

„Vom câştiga sută la sută, nu avem nicio problemă, aşa ne-a zis şi de la UEFA. Astea-s date aici la noi, sunt liniştit.” , a mai spus Dan Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.