Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României: 'Mi-aș dori să văd inclusiv mulți străini de la CFR Cluj la națională'

Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește regulamentul din țară referitor la naturalizării jucătorilor. Tehnicianul grupării CFR Cluj a precizat că echipa din Gruia are la dispoziție un lot de fotbaliști, care ar putea ajuta prima reprezentativă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ponta a făcut anunțul- Decizia pe care a luat-o în privința pensiilor speciale

"Mi-aș dori să văd inclusiv mulți străini de la CFR Cluj la națională. Doar în România se întâmplă asta, eu n-am auzit ca în altă țară să nu se dorească jucători naturalizați pentru națională. La CFR sunt mulți jucători buni.

Nu numai Burcă, Bordeianu sau Păun, ci și străini, precum Billel Omrani, care ar putea ajuta foarte mult echipa națională", a spus Dan Petrescu la Gala GSP.

Antrenorul ardelenilor a vorbit și despre postul de selecționer al echipei naționale a României. Dan Petrescu a mărturisit că dacă primea oferta prin partea Federației, n-ar fi refuzat propunerea.

"Eu n-am fost întrebat, n-am fost contactat. Dacă eram contactat poate acum eram eu acolo, dar dacă n-am fost contactat. Normal, eu zic că era o perioadă bună în cariera mea și cred că era momentul pentru că am refuzat deja de două ori, a treia oară nu se mai refuză echipa națională.

Citește și: Şedinţa de Guvern- Declarațiile lui Florin Cîțu și Ralucăi Turcan despre buget .

Nu că am refuzat, pur și simplu nu puteam. Dacă eram liber, nici acum nu eram liber, dar cred că a treia oară nu e bine să refuzi echipa națională. Nu, dacă ei au ales și au ales bine... mi se pare normal să vorbesc doar cu un antrenor, nu cu 10 și să îi amăgești", a mai spus Dan Petrescu, la Gala GSP 2019, potrivit digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.