Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, anunţ înaintea meciului cu Steaua: Joacă echipele de pe primele două locuri, e cel mai important meci al campionatului

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că meciul cu Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I, este cel mai important al sezonului, subliniind că toată lumea vrea să câştige această partidă.

"FCSB are două zile în plus, dar nu contează, asta nu e o scuză. Sunt orgolii, toată lumea vrea să câştige acest meci, noi avem două rezultate bune. Joacă echipele de pe primele două locuri, e cel mai important meci al campionatului. Sunt orgolii mari, fiecare echipă îşi doreşte să câştige. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o azi, pentru a obţine un rezultat bun. Pentru că Steaua are un mijloc incredibil, chiar dacă lipsesc Alibec şi Gnohere, lotul lor e puternic şi pot suplini pe oricine", a declarat Petrescu la Digisport după victoria CFR-ului, scor 2-0, cu echipa Concordia Chiajna,

Petrescu este foarte mulţumit de toţi cei trei jucători nou veniţi. "După pregătire am zis că Ioniţă şi Mailat parcă joacă de o viaţă aici. Au bătut lovituri libere, au combinat, au pasat. Şi Ţucudean a făcut un meci bun, păcat că nu a marcat. Dar sunt foarte mulţumit de modul în care s-a mişcat. Am revăzut faza, cam uşor acordat galbenul la Omrani. A fost cam dubioasă decizia. Ioniţă a făcut un singur fault tot meciul şi a luat galben. Tot timpul primim cartonaşe. Îmi pare rău de Omrani, voiam să joc cu el cu Steaua", a spus el.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, echipa Concordia Chiajna, scor 2-0, şi a revenit pe primul loc în Liga I, după ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Vinicius '26 şi Mailat '59.

Steaua şi CFR Cluj se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 20.45, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.