Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, despre Denis Alibec: 'E un jucător foarte bun, dar nu cred că va ajunge la CFR Cluj'

www.gsp.ro
Dan Petrescu Cosmin Contra

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că îl doreşte pe atacantul formaţiei Astra Giurgiu, Denis Alibec, pe care îl consideră un jucător foarte bun, însă a precizat că nu crede că acesta va putea fi transferat de gruparea sa.

"Orice echipă vrea să-l ia pe Denis Alibec, nu numai CFR Cluj. E un jucător foarte bun, dar în momentul de faţă nu cred că Alibec va ajunge la CFR. Nu cred că putem să ne batem noi cu alţii ca să îl transferăm", a spus Petrescu făcând trimitere la pretenţiile financiare mari ale clubului Astra Giurgiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

Tehnicianul a menţionat că îşi doreşte în continuare un atacant, chiar şi după transferul lui Gabriel Debeljuh de la FC Hermannstadt.

"Avem mare nevoie de atacanţi, chiar mai vreau încă unul pentru că atacanţii noştri nu au mai dat un gol de nu ştiu când. Chiar dacă rezultatele au fost bune, atacanţii din lot nu au marcat. Au jucat pentru echipă, dar avem nevoie şi de jucători care să marcheze. Sper ca Gabriel Debeljuh să fie o achiziţie bună. E clar că presiunea pentru el va fi mai mare la CFR, nu mai este la Hermannstadt. Aici trebuie să se adapteze repede pentru că nu avem timp. Sper ca şi Omrani să îşi revină cât mai repede. Aducerea unui nou vârf ar fi foarte bună pentru a avea o concurenţă ca în sezoanele trecute", a explicat Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.