Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: Din momentul ăsta s-a sucit norocul, vom fi greu de oprit / Ce spune tehnicianul despre Varga

Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Rapid, scor 1-0, că după momentul acesta, în care adversarii au beneficiat de un penalti la final şi au ratat, “s-a sucit” norocul clujenilor şi acum vor fi greu de oprit. El a vorbit şi despre patronul clubului, Neluţu Varga.

“Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele patru meciuri la CFR  nu mi s-a mai întâmplat. Când iei gol în minutul 119... Acum se terminase meciul şi a venit faza penaltiului, care clar a fost. Cred că în momentul ăsta s-a sucit norocul, vom fi greu de oprit. Vom fi norocoşi de acum înainte. Am schimbat toată echipa aproape, iar. O victorie incredibilă de moral, superbă pentru noi toţi. Fără acea dramă din final era mai bine. Dar se va întoarce norocul pentru noi. Cel mai fericit sunt pentru patronul nostru. Cât stă acolo să câştigăm toate meciurile. Îmi doresc din tot sufletul să iasă cât mai repede şi să fie alături de echipă”, a spus Petrescu la posturile care transmit Superliga.

CFR Cluj a obţinut, sâmbătă seara, prima victorie a sezonului, învingând cu emoţii, scor 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. Rapid a ratat un penalti în minutele de prelungire, la ultima fază a jocului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.