Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu e cu gândul la victorie: Lazio are un lot mult mai valoros, dar noi vom încerca să facem istorie pentru România

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam România Suedia fotbal nationala

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a afirmat că jucătorii săi vor merge cu gândul la victorie în meciul cu Lazio, din grupa E a Europa League, care va avea loc joi, de la ora 22:00, pe "Stadio Olimpico".

La conferința de presă organizată miercuri, la Roma, Petrescu a spus că va fi foarte dificil ca CFR Cluj să repete performanța înregistrată în 2008, când a învins-o pe AS Roma, rivala lui Lazio, scor 2-1, în grupele Ligii Campionilor.

"Ne-am întors la Celtic şi nu a fost bine. Este greu când te întorci, nu e uşor să repeţi performanţa, mai ales că Lazio are patru victorii şi două egaluri pe teren propriu. A pierdut doar cu Celtic, dar a avut un ghinion incredibil. Ne trebuie un punct, dar nu vom juca la egal. Vrem să câştigăm, dar va fi greu. Toate echipele din Italia care au venit pe au luat şi patru goluri. Lazio are un lot mult mai valoros, dar noi vom încerca din nou să facem istorie pentru România", a declarat Petrescu.

Citeșgte și: Fostul internațional Ciprian Marica: 'Dacă nu ar fi acceptat Mirel Rădoi, probabil am fi rămas fără selecționer'

Înaintea meciului cu CFR Cluj, de la Roma, Lazio ocupă locul al treilea în grupă, cu trei puncte, fiind la şase lungimi de formaţia din România, care se află pe locul secund. Cu o remiză, joi, echipa lui Dan Petrescu obţine calificarea matematică în 16-imile de finală ale Europa League, în timp ce italienii vor fi eliminaţi.

Meciul dintre Lazio şi CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 22:00, pe "Stadio Olimpico", în penultima rundă din grupa E a Europa League.

Clasamentul grupei E, după patru runde:

1. Celtic - 10p

2. CFR Cluj - 9p

3. Lazio - 3p

4. Rennes - 1p

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.