Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: Felicit echipa, chiar dacă am fost foarte supărat în repriza a doua; Mulţescu critică arbitrajul: S-a dat într-o singură direcţie

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, şi-a felicitat elevii pentru victoria cu 2-0 din meciul cu Astra Giurgiu, însă a menţionat că în repriza a doua a fost foarte supărat pe jucători, care ar fi trebuit să mai înscrie un gol, relatează news.ro

"Felicit echipa pentru seara aceasta, chiar dacă am fost foarte supărat în repriza a doua pe ei. În repriza a doua trebuia să marcăm şi al treilea gol, ca să închidem meciul. Meciul cu FC Viitorul va fi foarte greu, dar vom juca cu trofeul pe masă", a spus Petrescu la Digi Sport.

De cealaltă parte, Gheorghe Mulţescu a criticat prestaţia arbitrului Radu Petrescu şi a afirmat că i-a făcut un serviciu lui Risto Radunovic când l-a schimbat.

"Am întâlnit o echipă puternică, clar. Puteam să înscriem în repriza a doua. Astăzi s-a dat într-o singură direcţie, într-o veselie. Dacă le dai o groază de mingi unei echipe sigur că e un avantaj. Radunovici era supărat că l-am schimbat. Mai dăduse o pasă la adversar, a mai greşit câteva mingi, era clar că era depăşit de joc. I-am făcut un serviciu că l-am schimbat", a afirmat Mulţescu.

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii I, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii I.

Înaintea partidei dintre CSU Craiova şi FCSB, CFR Cluj are 47 de puncte, cu patru mai multe decât echipa lui Nicolae Dică, şi poate obţine titlul luni seară.

Golurile au fost marcate de Ţucudean ’12 şi Omrani ’32.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.