Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu și-a anunțat marele obiectiv înainte să iasă la pensie: 'Pot să ies la pensie fără probleme după'

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Dan Petrescu a scris istorie în fotbalul românesc nu doar ca jucător, ci şi ca antrenor. Tehnicianul echipei din China, Guizhou, a precizat că mai are un obiectiv de bifat, apoi poate să iasă la pensie, relatează News.ro.

"Mi-aş dori ca al treilea campionat să-l iau cu altă echipă din România. Pot să ies la pensie fără probleme după", a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro. Antrenorul a luat de două ori titlu Ligii I. Prima dată în 2009 cu echipa Unirea Urziceni, iar al doilea a fost cel câştigat sezonul trecut pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj.

Numele lui Dan Petrescu a fost de mai multe ori pus pe masa negocierilor cu FCSB, însă patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali a declarat că: "Nu l-am adus la FCSB pentru că îi înjură pe fotbalişti".

"Bursucul" nu a rămas indiferent la afirmaţia latifundiarului.

"A fost o declaraţie deplasată a domnului Becali şi el trebuie să se gândească că relaţia mea cu jucătorii a fost tot timpul excelentă oriunde am antrenat", a spus antrenorul, care ştie adevăratul motiv din cauza căruia echipa lui Teja ar putea rata şi anul acesta titlul: "La FCSB numai ei ar putea să piardă. Schimbarea antrenorului şi venirea altor jucători, nu aduc decât probleme".

Citește și: Karolina Pliskova s-a calificat în finala turneului de la Brisbane, după o victorie cu Donna Vekici, scor 6-3, 6-4

Mihai Teja a fost numit noul tehnician al roş-albaştrilor, după ce Nicolae Dică a plecat de la echipă la finalul anului 2018, după eşecul 0-2, în faţa campioanei României, CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.