Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: 'Nu mi se pare normal ca un tehnician să antreneze două echipe. Cel care este la echipa națională trebuie să se ocupe doar de națională'

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Dan Petrescu este unul dintre numele de antrenori despre care s-a scris că ar putea fi înlocuitorul lui Cosmin Contra în funcția de selecționer al României. Cu toate acestea, tehnicianul campioanei României, CFR Cluj, a clarificat informațiile apărute, potrivit Mediafax.

"Eu nu pot să răspund decât că am contract aici și nu m-a căutat nimeni de la Federație într-un an de zile. Nu am ce să răspund la acest subiect. Pentru mine meciul cu Chindia este cel mai important", a spus Petrescu, care a precizat că nu i se pare normal ca un antrenor să fie și la club, și la echipa națională:

Ultimele acțiuni înainte de războiul final - Ce fac Iohannis și Dăncilă în ultima zi de campanie

"Nu mi se pare normal ca un antrenor să antreneze două echipe. Cel care este la echipa națională trebuie să antreneze doar la națională. În niciun caz nu poate să antreneze și la națională și la echipa de club. Cei de acolo trebuie să decidă ce este mai bine pentru fotbalul românesc".

Dan Petrescu a vorbit și despre parcursul României în grupa din campania de calificare la EURO: "De obicei, în viață ai ce meriți. Înseamnă că atât am meritat, atât am făcut. Dar bine că mai avem o șansă la baraj".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.