Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, reacții violente la Astra-CFR: a primit cartonașul roșu în timpul meciului

Dan Petrescu

Dan Petrescu va fi suspendat în următoarele etape din Liga 1, după ce Sebastian Colţescu l-a eliminat înainte de pauza meciului dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj. Astfel, antrenorul va vedea meciul cu FCSB din tribune, potrivit Mediafax.

În minutul 42 al partidei dintre Astra şi CFR Cluj, la scorul de 1-1, Dan Petrescu a avut o reacţie nervoasă la un fault comis de Pereira. Sebastian Colţescu l-a sancţionat cu cartonaşul galben pe fotbalistul oaspeţilor, iar antrenorul campioanei nu a putut accepta.

Petrescu a reacţionat violent şi a gesticulat în direcţia centralului. Printre cuvintele adresate s-au numărat şi câteva jigniri, iar al patrulea arbitru s-a sesizat şi i-a indicat lui Colţescu să-l elimine pe antrenorul CFR-ului.

Colţescu a venit în faţa băncii lui CFR Cluj, i-a arătat cartonaşul roşu, dar antrenorul nu s-a potolit. Jignirile i s-au citit pe buze, iar acesta a plecat, în minutul 43, spre vestiare.

Citește și: SURSE - Cutremur în PSD la Mamaia: 'Ponta și Dragnea s-au distrat în vie și la tenis cu Coldea și Kovesi, acolo a început declinul PSD' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.