Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: 'Veneam după un meci intens cu Sevilla, moralul jucătorilor nu era prea bun. Am avut nevoie de puţin noroc şi norocul a fost de partea noastră'

Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică seară, că jucătorii săi au avut şi noroc la meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I, potrivit news.ro.

"Veneam după un meci intens cu Sevilla, moralul jucătorilor nu era prea bun. Azi am avut nevoie de puţin noroc şi norocul a fost de partea noastră. Toţi jucătorii care au intrat au adus un plus şi sunt mulţumit de randamentul lor. Craiova are un lot foarte bun şi se va bate până la final. Regula cu înjumătăţirea punctelor nu mi se pare normală, muncim ca proştii şi ni se iau puncte", a declarat Dan Petrescu, la posturile care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe primul loc în clasament, cu 52 de puncte, iar Universitatea Craiova pe poziţia a doua, cu 46 de puncte.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară

Alături de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, vor juca în play-off-ul Ligii I FCSB, Gaz Metan Mediaş, Astra Giurgiu şi FC Botoşani. În play-out vor evolua FC Viitorul, Dinamo, Sepsi, Chindia Târgovişte, Hermannstadt, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Ultimul meci al sezonului regulat, FC Botoşani – Poli Iaşi, are loc luni, de la ora 20.00.

La Craiova, golurile au fost marcate de Rondon ‘9 şi Martic ’67 (autogol).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.