Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Vîlceanu a DAT ORDIN: ANAF face verificări la SÂNGE la companiile din domeniul energiei

Inquam Photos / George Calin
dan vilceanu

Ministerul Finanţelor a anunţat vineri că monitorizează firmele în domeniul energiei, astfel că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, va desfăşura acţiuni de monitorizare a comportamentului financiar-fiscal al operatorilor economici din domeniu.

"Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, a dispus intensificarea analizelor privind posibile distorsiuni ale pieţei în domeniul energiei, în contextul îngrijorărilor legate de creşterea preţurilor la energie şi gaze naturale şi al anunţului Comisiei Europene, acela de a avea un set de măsuri şi opţiuni pentru a răspunde la şocul creşterii preţurilor", anunţă Ministerul de Finanţe.

În acest sens, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, va desfăşura acţiuni de monitorizare a comportamentului financiar-fiscal al operatorilor economici din domeniu. "Acţiunile vizează menţinerea unui mediu concurenţial corespunzător şi vor completa demersurile instituţiilor cu atribuţii în domeniu", precizează ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.