Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, MESAJ TĂIOS pentru 'propagandiști': Au reluat și azi, spontan sau la ordin, aceeași veșnică dezinformare

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Fostul senator Dan Voiculescu s-a dezlănțuit la adresa criticilor Antena 3. Voiculescu susține că unii atacă fără sens postul TV, din cauza rating-ului.

"Încă de pe vremea suspendatului, când primea ordin sau intra în criză de rating, mașina de propaganda folosea manipularea cu Voiculescu, Antena 3, PSD, justiție. În timp, s-a dovedit că, presiunile asupra justiției erau făcute – și, foarte probabil, încă mai sunt făcute – exact de cei care mă acuzau pe mine.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Eu, și atunci și acum, mi-am dorit să se facă dreptate, justiție corectă și transparentă. Dacă ăsta este un păcat, mi-l asum deschis, “fără presiuni” și cred că toată lumea de bună credință a înțeles cum stau lucrurile.

Cu toate acestea, simpaticii propagandiști au reluat și azi, spontan sau la ordin, aceeași veșnică dezinformare. Pretextul invocat: Antena 3 a criticat recent PSD. Ceea ce înțeleg că nu e deloc bine. Dar și când nu-l critică, nu e bine. Și, în general, de câte ori Antena 3 face rating, pentru unii, nu-i bine.

Frustrarea naște excese care, perpetuate, frizează ridicolul", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.