Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, PRIMELE DECLARAŢII despre boala sa. 'Sigur voi fi operat' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Voiculescu

La ieşirea din Spitalul Universitar Bucureşti, Dan Voiculescu a explicat jurnaliştilor de ce a fost internat. Mogulul de presă a povestit că suferă de ocluzie intestinală şi că va avea nevoie de operaţie.

"Pentru ca suntem la spital, cred ca am datoria sa va spun adevarul despre problema, pentru ca au fost fel de fel de balbaieli. Ca am fost operat, ca nu am fost operat, ca am murit, ca n-am murit. Am avut un sindrom de ocluzie intestinala provocata de o strangulare a intestinului subtire. Aceste episoade sunt foarte periculoase, pentru că, dacă nu eşti operat în 6-8 ore, se sparge intestinul şi practic tot ce este în intestin intră în organism. Vreau pe aceasta cale sa multumesc public doamnei doctor Petrescu de la puscaria Rahova si Domnului Sorin Oprescu. Doamna doctor aproape ca m-a obligat sa merg la spital, eu nu am vrut sa vin. Domnul Oprescu a reusit printr-un cocktail de NoSpa sa ma linisteasca pentru cateva zile.  Eu sigur voi fi operat. Ca sa fiu mai clar, pe limba tuturor, ce am avut eu a fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Ca atare, trebuie operat pentru ca o recidiva poate fi fatala.", a marturisit Dan Voiculescu la ieşirea din spital.

Citeşte şi: INCREDIBIL Cum arată Dan Voiculescu după 3 ani de PUȘCĂRIE: E de NERECUNOSCUT / VIDEO

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost externat, marţi, din Spitalul Universitar, după ce Tribunalul Bucureşti a decis ca el să fie eliberat condiţionat. Dan Voiculescu va fi eliberat condiţionat, în urma executării unei treimi din pedeapsa de 10 ani primită, în 2014, în dosarul "ICA".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.