Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu a aflat când ar putea fi ELIBERAT

www.nasul.tv
Dan Voiculescu arestat

Decizia comisiei de eliberare conditionată a penitenciarului Rahova nu a fost favorabilă mogulului Antenelor, însă Dan Voiculescu nu cedează! Judecătoria Sectorului 5 a stabilit data de 17 ianuarie 2017 pentru a judeca cererea de eliberare condiţionată făcută de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Comisia de eliberare conditionată a penitenciarului Rahova a amânat cu 10 luni discutarea eliberării condiţionate, însă decizia putea fi atacată. Ceea ce s-a și întâmplat! Dan Voiculescu a atacat în instanţă decizia Comisiei, iar contestaţia se va judeca Judecătoria Sectorului 5, pe 17 ianuarie.

Citește și: Dan Puric, discurs APRINS la Cluj: 'Să-ți fie rușine că ești român...' - VIDEO

Dan Voiculescu este încarcerat la penitenciarul Rahova din august 2014, după ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la zece ani de închisoare, în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, anunță România TV.

Completul de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti format din magistraţii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare. În acelaşi dosar, fostul director al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS) Corneliu Popa a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar Jean Cătălin Sandu, fost şef al Direcţiei Juridice din ADS, a primit şase ani de închisoare.

Citește și: ADEVĂRUL despre fructele pe care le cumpărăm din magazine: Sunt IRADIATE și vechi

Tot la şase ani de închisoare a fost condamnat Vlad Nicolae Săvulescu, fost şef al Direcţiei de Privatizare-Concesionare din ADS. Flavius Adrian Pop, fost şef de serviciu în ADS, a fost condamnat la cinci ani cu executare. Gheorghe Sin şi Constantin Baciu au primit patru ani de închisoare cu suspendare, iar Vica Ene şi Grigore Marinescu, trei ani, tot cu suspendare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.