Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu face mărturisiri explozive, după dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea: 'Victor Ponta a fost OBLIGAT să vină la construcția inițiată de mine'

Dan Voiculescu l-a lăudat pe Liviu Dragnea, după dezvăluirile făcute de liderul PSD la Antena 3. Dragnea a precizat că USL a fost creată la sugestia mogulului, într-o perioadă în care România se afla în plină criză economică.

"Am fost surprins plăcut ieri, de Liviu Dragnea când a avut curajul să vorbească public despre rolul pe care l-am avut în inițierea și formarea USL.

Citește și: Victor Ponta continuă cruciada împotriva lui Liviu Dragnea: 'Îl demasc pe acest impostor mitoman'

Pe 14 decembrie 2010, susțineam public, prin intermediul unei scrisori deschise adresate PNL și PSD, necesitatea unității Opoziției. Spuneam atunci că opozitia trebuie să propună românilor un proiect care să conțină soluții economice concrete și un nou contract social.

Am arătat că este esenţial ca, până la 31 ianuarie 2011, să se realizeze o Alianţă Social Liberală, înregistrată la tribunal. Ideal ar fi ca aceasta Alianţă să fie compusă din PSD, PNL şi PC, însă, dacă PSD nu se decide în acest sens, cred şi în soluţia PNL-PC.

Alianța de Centru Dreapta a semnat protocolul pe 10 ianuarie.

Citește și: Întâlnire de gradul zero la Ministerul Justiției: Oficialii Comisiei Europene, față în față cu Toader, Kovesi și Augustin Lazăr

Victor Ponta, neavând încotro, și nu pentru că i-ar fi făcut plăcere, a fost obligat să vină la construcția inițiată de mine și finalizată în prima etapă cu Crin Antonescu.

Nu o fi Liviu Dragnea perfect, dar cel puțin e bărbat politic.", a scris Dan Voiculescu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.