Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, internat de URGENȚĂ la Spitalul Universitar: Este în stare GRAVĂ!/ UPDATE

dan voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost internat de urgență la Spitatul Universitar din București. Conform surselor judiciare, acesta ar fi fost preluat în stare gravă de către medici.

UPDATE: Surse medicale susțin că Dan Voiculescu urmează să fie operat.

Citeste si: Scandalul din DNA capătă noi proporţii! Kovesi, AVERTISMENT pentru subalterni: Vom afla cine este vinovat de această faptă

Citește și: Gabriela Firea, VEȘTI BUNE pentru părinți: Ce categorii de familii vor plăti mai mulți bani

Surse medicale susțin că Dan Voiculescu este suspect de ocluzie intestinală. Ocluzia intestinala se defineste printr-o stare indusa de blocarea tranzitului prin lumenul intestinal, de catre un obstacol mecanic (ocluzii prin strangulare, prin obstructie sau prin compresie extrinseca) sau functional (ocluzii paralitice sau spastice).

Omul de afaceri este supus unor investigații amănunțite și va fi testat cu Computerul Tomograf.

Dan Voiculescu este la un pas de eliberarea condiționată. Magistrații Tribunalului București se vor pronunța în legătură cu cererea de eliberare condiționată a omului de afaceri pe 18 iulie, hotărârea urmând să fie definitivă.

Voiculescu execută din 8 august 2014 pedeapsa de zece ani de închisoare primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare. În dosarul "ICA” au mai fost condamnaţi fostul director al institutului, Gheorghe Mencinicopschi, la opt ani de închisoare, fostul director al ADS Corneliu Popa, tot la opt ani de închisoare şi fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare. Gheorghe Mencinicopschi a fost eliberat condiţionat în 26 septembrie, după ce a executat doi ani din pedeapsa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.