Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, întrebare fundamentală: Ce facem pentru România?

Dan Voiculescu

Plecând de la modul în care statele UE s-au raportat la criza generată de coronavirus, Dan Voiculescu identifică trei etape, a analizei și proiectelor, o trecere a deciziilor la nivel național și apoi, în final, o etapă în care deciziile comunitare și cele naționale se află într-un relativ echilibru.

Concluzionând că UE rămâne o familie a națiunilor și forța sa depinde de forța națiunilor care o compun, Dan Voiculescu afirmă că se conturează două planuri economice, unul cu o abordare integrată și unitară, apoi un plan al valorificării resurselor locale.

Evitând tendințele naționaliste și izolaționiste, complet neproductive, el propune pentru România două direcții de devoltare, în două domenii fundamentale, agricultura și cercetarea, inovația.

„Pentru a fi parte a progresului, pentru a deveni un furnizor de prosperitate si stabilitate (nu doar un “asistat comunitar”), fiecare natiune are responsabilitatea fructificarii resurselor sale specifice”, spune Dan Voiculescu într-o postare pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.