Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu loveşte din spatele gratiilor: Noi acuzații la adresa duşmanului Traian Băsescu

dan voiculescu

Mogulul Dan Voiculescu nu are linişte nici în spatele gratiilor. Condamnat la 10 ani cu executare în Dosarul ICA, Voiculescu îşi continuă războiul cu fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Mogulul lansează un atac extrem de violent la adresa fostului şef al statului. Băsescu acuzase "vechi legături" între Dan Voiculescu şi Klaus Iohannis. "Obsedat de propriile fapte (conștiință nu îl bănuiesc să aibă), Traian Basescu vorbește despre o legatură mentală între mine și Președintele Iohannis. Sătul de interceptările clasice, Băsescu se specializează în ”interceptări mentale”. Probabil caută soluții de reconversie profesională. Și, pentru că nu se mai poate întoarce pe mare fiindcă nu mai există flota (care a dispărut “fără prejudiciu”), se pregătește acum pentru o carieră în parapsihologie.

Citeşte şi: Super-arma creată de România şi Turcia: Cum arată Dragonul de Piatră / VIDEO

A încercat o carieră în televiziune cu probe de microfon în prime time, a lansat un slogan cu un succes remarcabil “Antena 3 e aici!” și chiar a copiat discursul jurnaliștilor Antena 3 preluând argumentele și discursul lor. Fără succes. Fără a folosi telepatia sau alte fenomene psihice paranormale, îi prevăd lui Băsesu un viitor asemănător celui care, din lipsă de probe, m-a acuzat de „influențe telepatice” în dosarul ICA. Însă un lucru este cert : Traian Băsescu și-a pierdut definitiv simțul ridicolului. Îi reamintesc turnătorului Băsescu Traian că el a fost singurul politician care a venit ”cu căciula în mână” la mine. Dar și că onoarea nu se poate cumpăra cu vizite la Grivco.

Citeşte şi: Descoperire revoluţionară: Specialiştii au un tratament revoluţionar împotriva cancerului la sân

Băsescu și regimul său au fost definitiv înfrânti și îngenuncheați în fața istoriei. Iar faptul că a reușit să obțina o condamnare împotriva mea și a altor 11 persoane nevinovate, nu înseamnă că m-a și înfrânt. După 10 ani de mandat, în urma lui Băsescu au rămas doar destine distruse, pensionari umiliți, generații condamnate să plece din țară, simboluri naționale călcate în picioare. Istoria nu uită!", a tunat mogulul din spatele gratiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.