Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, replică tăioasă pentru Traian Băsescu: 'Acest Matteo Politi al justiției'

Dan Voiculescu

Atacat de Traian Băsescu, printr-un mesaj pe Facebook, Dan Voiculescu dă o replică dură, printr-un articol publicat pe blogul personal. Fondatorul Trustului Intact îl compară pe fostul preşedinte al României cu falsul medic italian al cărui caz a făcut valuri în presă în ultimele zile.

"Cine este Matteo Politi? Falsul doctor, impostorul Italian care a mutilat oameni și a șocat România în ultimele zile.

CITEȘTE ȘI: Pot fi folosite medicamentele expirate? Explicaţiile specialiştilor

Cine este Traian Băsescu? Proprietarul vilei din strada Mihăileanu (un imobil de câteva sute de mii de euro pe care și l-a atribuit, când era primar, cu 19000 de dolari); urmăritul penal pentru tranzacții suspecte cu terenuri, case și masini (v. cazul Cășuneanu); președintele “statului mafiot” (formula asumată explicit de Suspendat), al protocoalelor neconstituționale etc.

Ce face Traian Băsescu? “Apăra” justiția pe Facebook cu aceeași legitimitate cu care Matteo Politi ar “apăra” pe Instagram sistemul de sănătate.

Justiția – cea adevărată, transparentă, dreaptă – nu este apărată cu declarațiile online ale unui personaj cercetat în nenumărate cauze, a cărui singură preocupare reală este să-și scape pielea. Un astfel de “apărător” face un deserviciu Justiției", scrie Voiculescu pe blog.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris vineri seara pe Facebook că anularea sentinţelor pronunţate de completurile de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin ordonanţă de urgenţă ar fi un precedent periculos şi ar reprezenta "cel mai abuziv act politic al unui guvern european". Băsescu l-a acuzat pe Dan Voiculescu de faptul că ar fi în spatele presiunilor pentru adoptarea unui asemenea act normativ.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu AVOCADO. Reduce nivelul colesterolului și te ajută să scapi de kilogramele nedorite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.