Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu a dat verdictul! Câți bani trebuie să scoată Valeriu Gheorghiță pentru relația cu Monica Bârlădeanu

captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu a dat verdictul! Câți bani trebuie să scoată Valeriu Gheorghiță pentru relația cu Monica Bârlădeanu

Dana Budeanu l-a sfătuit pe „neinițiatul" Valeriu Gheorghiță cum să procedeze în privința relației cu Monica Bârlădeanu. Celebrul „vaccinist" trebuie să pună în practică totul, înainte ca actrița să-i dea „papucii", crede criticul de modă.

Dana Budeanu a trecut de la analiză de stil, la analiză politică dar și mondenă. Vloggerița îl sfătuiește pe medicul-vedetă din perioada COVID să se ridice la nivelul partenerei. Astfel, Gheorghiță trebuie să lase vacanțele la bulgari, la nămoale și băi termale și să treacă la nivelul „high class”.

Ce îl sfătuiește pe medicul-vedetă din perioada COVID

„Domnule Gheorghiță, dacă mergeți la Cheval Blanc, frumos, n-are cine să vă mai pozeze acolo. E 10-15.000 de euro pe noapte. N-are cine să te fotografieze acolo. De aia e bine să mergi numai la bogați. Dacă te duci în Bulgaria…

Trebuie să-l ajute conturile. Am toată încrederea că după doi ani și jumătate (n.r. – COVID), cel puțin doi ani de zile nu sunt probleme cu Marilyn Monroe.

Gheorghiță e mic, e începător. A greșit. Dar nu o va mai face. La început e cu iubire și nu mai contează unde mergem. Putem merge și la Govora, la munte. De-acum nu va mai greși. Dar am încredere de tot în ea. O să fie bine. Numai la bogați vor fi. El va fi forțat.

Ce faci, de duci la Paris? Să te vadă toată lumea? Te duci la Hong-Kong! Te duci în America de Sud! Vă dau eu lista. Dar ea știe. El nu știe, că nu a mai fost (…) Costă 40.000 de euro. Ți se pare mult, după doi ani de mascaradă?”, a comentat Budeanu, la România TV.

„Gheorghiță a făcut o treabă ‘excepțională’ și va fi toată viața bine (n.r. – cu banii)”, crede Budeanu.

În cele din urmă, Gheorghiță va trebui să accepte că Monica Bârlădeanu îl va părăsi, este concluzia analistului.

„Șase luni, vacanțe! Pentru că atunci când se va termina operațiunea, să nu sufere rău! În momentul în care ai o șansă d-asta, trebuie să o iei ca pe o experiență. Nu o mai luați ca pe un capăt de țară! Nu trebuie să ne căsătorim, trebuie să ne distrăm! Pleci, efectiv, faci tot ce nu ai făcut în viețulica asta. Pentru ceea ce ai făcut în mascaradă, doi ani de zile, Dumnezeu a avut milă și de tine, poftim!”, a declarat Budeanu despre șeful vaccinării COVID.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.