Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, detalii ULUITOARE despre propria familie: tatăl meu a dat în judecată Partidul Comunist

stiripesurse.ro
Dana Budeanu

Dana Budeanu a ținut să-i transmită un mesaj lui Vlad Voiculescu, după ce s-a aflat că tatăl acestuia a fost colaborator al Securității. În context, Dana Budeanu explică faptul că tatăl său a dat în judecată Partidul Comunist, înainte de 1989, asta pentru că a refuzat să-l angajeze pe fiul unui secretar de partid.

Citește și: SURSE - PNL intră în formație de luptă: lista miniștrilor vehiculați pentru CJ și reședințele de județ

”Eu sunt fiica băiatului rămas fără tată de mic. Eu sunt fiica unui om cu cel mai prost dosar, nu știți nici asta ce înseamnă, asta este. Eu sunt fiica unui om care, înainte de 1990, a intrat într-o situație utopică și anume într-un proces cu Partidul Comunist Român. Știți ce înseamna asta? Nu exista nimeni care să câștige un astfel de proces. A fost apărat de celebrul avocat Anagnoste, tatăl meu. Sunt amănunte pe care le dau astăzi pentru că vreau ca publicul să înțeleagă ce s-a întâmplat, ieri, în viața lui Vlăduț, ce înseamnă USR, PLUS...

Pe noi ne-a salvat Revoluția, pentru că altfel, pe tatăl meu l-ar fi mâncat pușcăria doar pentru că a îndrăznit să nu dea aviz fiului unui secretar de partid, ca să știți și de ce a intrat în acest proces. Mă rog, că asculta Europa Liberă, că nu dădea acel aviz, că orice erai pasibil să faci pușcărie. Acela este tatăl tău! Problema nu este că acela este tatăl tău. Eu, în același timp nepoata unei femei deportate din Ardeal în 1940, fără să extind, dar sunt oameni care au ajuns în București, în Cluj și prin împrejurimi, pentru că erau ce erau și le-au furat viața și totul. Eu nu sunt obligată să explic cine este familia mea, asta pentru că eu nu candidez, nu fac politică. Dar, tu, Vlăduț ai avut zeci de ocazii să vi și să ne explici cine este tatăl tău, cine ești tu etc. Pe transparență, sunt vorbele tale, de la oameni pentru oameni. Tu n-ai ieșit! ”, a spus Dana Budeanu, în cadrul rubricii ”Verdict politic cu Dana Budeanu”, găzduită de STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.