Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu: Domnule Cîțu, eu știu cine v-a sunat ca să-l schimbați pe Octav Bjorza

Captura facebook
Dana Budeanu

Dana Budeanu susține că știe cine l-a sunat pe Florin Cîțu și i-a cerut să îl demită pe Octav Bjorza. Budeanu consideră că nimeni nu vrea să se așeze la masa ”adevărului istoric” și nu doresc cu adevărat soluționarea problemei.

Citește și: Nicușor Dan NU alocă bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului: Nu avem în buget

”DOMNULE CÎTU, EU STIU CINE V A SUNAT SA L DATI AFARA PE BJOZA SI STIU CUM S A PUS PROBLEMA! LEGEA DATA IN DECEMBRIE, MARELE MAR AL DISCORDIEI AZI, DISCORDIE BAZATA PE FAPTUL CA NIMENI NU SE ASEAZA LA MASA ADEVARULUI ISTORIC SI NIMENI (CA ASA AM AJUNS IN 2021 SA TRATAM ISTORIA SI ADEVARUL) NU POATE ANALIZA SI DECIDE ECHILIBRAT DESPRE O MARE, MARE NEDREPTATE CARE INCEARCA SA SE FACA (SI SE FACE CA S A DAT LEGE) IMPOTRIVA FAMILIILOR CELOR INCHISI PE DREPT SAU NU!!!!!, ATENTIE!!!!: SAU NU! (AU FOST INCHISI OAMENI PENTRU CA AU AJUTAT PE NU STIU CINE CU DOUA PERECHI DE CIORAPI, CITITI CA SA INTELEGETI CE AU INSEMNAT ANII AIA!!!)!
ESTE UN SUBIECT FATA DE CARE DVS, PRIMUL MINISTRU CÎTU, EU CETATEAN (A CAREI FAMILIE A FOST INCERCATA GREU SI GRAV DE ACEA PERIOADA) SUNTEM DOAR NISTE MUCOSI!!!!! DOMNUL BJOZA NU ESTE! FATA DE EL SI DE FOARTE MULTI ALTII, FATA DE COMUNITATEA EVREIASCA, FATA DE VICTIMELE ACELOR ANI DE COSMAR, NOUA, TREBUIE SA NE FIE RUSINE SI SA STAM DEOPARTE! NU SUNTETI IN MASURA DE A LUA O ASTFEL DE DECIZIE...DIN PACATE ASTAZI NIMENI NU MAI ESTE!!!!!”, scrie Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.