Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu face dezvăluiri despre viața personală: 'Eu nu cred în divorț'

Radu Pop
captura Facebook
Dana Budeanu

Creatoarea de modă Dana Budeanu a fost căsătorită până acum opt ani de zile cu jurnalistul Radu Budeanu. O prezență discretă când vine vorba de viața ei personală, aceasta a găsit totuși curajul de a vorbi despre momentul divorțului.

Designerul a dezvăluit că, deși era căsătorită, se simțea mai mereu singură. „Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat designerul într-un interviu TV.

Dana Budeanu afirmă că nu crede în divorț și consideră că acesta este „un examen fenomenal“ pentru ea, dar pe care l-a trecut cu bine, alegând să se salveze pe ea, de dragul copiilor. „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta.

De asemenea, aceasta s-a străduit întotdeauna să păstreze o relație bună cu fostul soț, tot de dragul copiilor. Întrebată dacă cele două fete pe care le are împreună cu jurnalistul – Dana și Maria – își petrec timp cu tată lor, creatoarea de modă a răspuns: „Sigur că da! Da, cum să nu? Nu, nu suntem acel caz!“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.