Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, ieşire furtunoasă pe tema testelor pentru coronavirus: 'Ăsta este singurul lucru pe care puteţi să-l faceţi la Ministerul Sănătăţii, hoţilor'

Captura facebook
Dana Budeanu

Dana Budeanu a realizat vineri, 27 martie, un "bis" pentru episodul 29 al Verdictului Politic, pentru a transmite un mesaj despre aşa-zisa testare în masă pentru coronavirus.Dana Budeanu afirmă că testarea anunţată în Bucureşti este un sondaj, nu o testare în masă. Aceasta oferă şi o soluţie pentru spitale, în plină criză generată de pandemie.

"Marele subiect al testării în masă, abordat cretin de toţi ăia care vorbesc pe la televizor. Singura formulă care într-adevăr va da un rezultat este ce fac Firea cu Cercel. O să testeze pe 10 mii de subiecţi şi vor realiza un sondaj. În urma testării vom avea nişte concluzii: se înbolnăvesc ăia, ăia nu ştiu cum, X număr nu a vrut să fie testaţi. Este o formă de a obţine nişte informaţii despre această pandemie, la nivel de Bucureşti. Bucureştiul cumva este reprezentativ. Nu există nicio posibilitate de a se face testare în masă. Nu s-a făcut asta nicăieri. Fizic este imposibil. Singura metodă de testare într-un fel de masă, care ar putea să fie reprezentativă şi ar putea schimba paradigma este următoarea: cine se ocupă de pandemia asta şi toţi medicii. Se procedează la închiderea tuturor spitalelor din România. Se face testare în spital şi se trage concluzia. Tot ce înseamnă fiinţă vie rămâne în spital. Nu pleacă nimeni acasă. Nu moare nimeni. Vă trataţi acolo toţi", afirmă Dana Budeanu.

Vezi şi: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 29: 'Hoha şi cu Orban ne-au anunţat că de toată pandemia se ocupă SRI şi MApN' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.