Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu o `laudă` pe Clotilde Armand: `NOTA 10 DE LA DANUTA! ASA, TATA! NUMAI SCLAVII ARE MASCA! SMECHERII, N ARE!`

Captura facebook
Clotilde Armand

Realizatorul Verdictului Politic de la stiripesurse.ro, Dana Budeanu, o laudă pe europarlamentarul Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS la Primăria sectorului 1, pentru felul în care a înțeles să poate masca de protecție. Mai bine zis... să  nu prea o poarte.

Vezi și: 'Am un păcat pe conştiinţă' - inventatorul substanței cu care a fost otrăvit Aleksei Navalnîi!

Clotilde Armand a fost surprinsă în public împărțind materiale de campanie electorală împreună cu echipa ei cu mască, dar nu purtată corespunzător, ci cu ea sub bărbie.

Dana Budeanu lausă atitidinea candidatului USR-PLUS de frondă, dar îi critică atitudinea politicianistă care reiese din filmulețul de pe facebook în care îl critică pe actualul primar al Sectoriului 1 care împărțind măști de protecție pentru bătrâni o face doar din rațiuni electorale și numește acțiunea ca fiind ”mită electorală”.

”DA, NENE, DA!

RESPECT CLITORICLOTILD CA N AI MASCA! PENTRU ASTA NOTA 10 DE LA DANUTA! ASA, TATA! NUMAI SCLAVII ARE MASCA! SMECHERII, N ARE! ADICA NICI DANUTA!

ASA E! SA L DAM IN JUDECATA PÃ TUDORACHE CA DÃ MASTI GRATIS LA BATRANI! DE CE SA DAI, MA, MASTI GRATIS LA BATRANI! SA MUNCEASCA SI SA SI CUMPERE! LA MUNCA!

SA FACEM CA LA PARIS!”, susține Dana Budeanu pe pagina ei de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.