Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, verdict dedicat lui Coldea: 'Mișcarea USRI PLUS 2 1/4 - pepinieră de retardați a lui Florian Coldea’

Captura facebook
Dana Budeanu

Dana Budeanu îi dedică un "verdict" fostului şef operativ al SRI, Florian Coldea. Aceasta aminteşte că opinia unanimă este că Florian Coldea este cel mai puternic om din România, ajuns în prezent şi la guvernare prin USR-PLUS, mişcare pe care ar fi creat-o. În noua aplicaţie de mobil "Verdict", Dana Budeanu nu menajează pe nimeni şi afirmă că, de fapt, cheia actualului scandal politic din jurul lui Vlad Voiculescu este însuşi Florian Coldea.

"AZI E ZIUA LU’ COLDEA!

Aliniați în fața plutonului de execuție numit Guvernul României, stăm legați cu mâinile la spate și așteptăm să fim împușcați. Fiecare se gândește cu frică la cum va muri, căci sigur nu va supraviețui!

O definiție macabră a statului de drept român a cuprins aproape zece ani tot ceea ce a înseamnat presa sclavă, care a hrănit cu rahat orgoliile de frustrați ale unei pături de ‘oameni noi’. Termenul descendent al doctrinei staliniste a cuprins vomitiv ratațîi societății și neterminatii națiunii!

Presa și deontologii sclavi aserviți, politicienii și părerologii care astăzi ling cu totul alte găuri au aplaudat și ridicat în slăvi ‘noul partid/mișcare/ong/pepinieră de retardați a lui Florian Coldea’! Da, asta a titrat și subliminal indus TOATĂ presa ani de zile și o mai face și astăzi! Aşadar, e adevărat, nu? Că doar presă # nu minte! Presa care a supt acadeaua lui Florian Coldea până la băţ și a lins savarina lu’ Kovesi până s-a dus frișca nu inventează, nu?

Astfel, mișcarea USRI PLUS 2 1/4 este confirmată a fi a fostului SRI! Corect? Corect! Așa a spus și spune TOATĂ presa, precum și mulți politicieni de ieri și de astăzi! MINT TOȚI? Deci, România astăzi este condusă de Florian Coldea! Corect? Corect!

Așa șmecher? Păi îi aflu eu numărul de telefon și-l sun să-l dea afară pe Magician, că e al lui, nu? Și pe Magician și pe Bulã și pe Bulai și pe Clitoricloti și pe Plicusor și pe cine mai trebuie! Păi dacă-s ai lui? Presa și mediul de afaceri și politicienii de ieri și azi spun că judecătorii, politicienii și presa sunt CONTROLATE de Florian Coldea! Mi se pare fantastic!

Am trăit cu senzația cretină că toți sunt fătălăi, că nu mai avem servicii secrete, Președinte, nimic! AVEM! Îl avem pe Coldea! Omul care în percepția TUTUROR conduce România de peste 15 ani! Păi să i ne închinăm lui! Deci el e SISTEMUL! Perfect! Păi dacă așa este, de ce toată presa și toți deontologii vorbesc cu Iohannis, cu Orban, cu Citu, cu Ciolacu? De ce nu-l sunați pe Coldea? Nu înseamnă că toți ăștia-s sclavii lui? N-are el TOATĂ puterea din România? Nu așa susțineți? Deci în ce film jucați? Al cui?

Sunați la șeful suprem și cereți dezlegare! TOȚI, aliniați! Pentru ce toată zbaterea și vrăjeala de ochii săracilor, când voi toți susțineți că în spatele tuturor puterilor din stat e Florian Coldea?

SUNAȚI-L! Că înseamnă că el e mintea diabolică din spatele neterminatilor nevinovați și a mascaradei generale.

El o fi inventat și boala lu' calache! Șefu' la lume!

Hai, târfelor!

LA MULȚI ANI, DOMNU’ COLDEA!

DACĂ E AȘA, CÂND O SĂ MĂ FAC MARE VREAU SĂ FIU CA DUMNEAVOASTRĂ!

GLUMESC, CĂ DOAR CA MINE NU POATE FI NIMENI!", afirmă Dana Budeanu în aplicaţia "Verdict".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.