Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dance Me, cu Ballets Jazz Montréal: 'Când se mișcă, parcă ar cânta'

wondatunes.com
jazz

„Un balet cu inimile noastre”, „o revelație”, „splendid”, „uimitor”, „tulburător”, sunt cuvintele câtorva dintre sutele de spectatori prezenți pe 16 și 17 noiembrie în sala mare a Teatrului Național București, la cea de-a XXIV-a ediție a Întâlnirilor JTI, cu Ballets Jazz Montréal, care a prezentat Dance Me. Spectacolul a reușit să aducă din profunzimi neștiute, în luminile scenei, trăirile poetului și compozitorului Leonard Cohen.

Thierry Duclos, Director Delta Dance, organizatorul turneului Ballets Jazz Montréal, a fost uimit de primirea publicului: „Teatrul Național București este magnific, iar primirea din partea publicului a fost extraordinară. Dansatorii sunt foarte fericiți. Bucureștiul arată că este o capitală a culturii”.

Gigi Căciuleanu, coregraf, dansator și profesor a spus, după încheierea spectacolului: „A fost izbitor. Dansatorii au o corporalitate extraordinară. Fizic înseamnă și suflet, iar sufletul dansează. Au o tehnică frumoasă, o sensibilitate frumoasă. Întotdeauna am spus că vocile fac parte din corp și iată că, în acest spectacol, chiar vocile dansează. Când se mișcă, parcă ar cânta. Au o ușurință în mișcare, sar ca niște pisici! Îi crezi, intri în lumea lor. Când se opresc e foarte bine pentru că, dintr-o dată, respiri”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.