Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă apără femeile din PSD de atacurile liberalilor: 'Acest lucru este de neacceptat. Un om care jignește femeile este un om slab'

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, la Iași, într-o replică pentru liderul PNL Ludovic Orban, că „un om care jignește femeile este un om slab”.

„Am văzut astăzi un așa zis lider de partid care și-a permis să jignească femeile din PSD, iar acest lucru este de neacceptat. Un om care jignește femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soții, fiice și cred că acest lucru nu-i face onoare. Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD și pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el și mult mai determinate. (...) Tot acest om, tot acest lider, care vrea să aducă voturi pentru partidul lui, în lipsa proiectelor pe care nu le are a venit cu lozinci care nu fac cinste sau care dovedesc că memoria nu-l ajută. „PSD sărăcește România”. Oare? A uitat acest lider ce a făcut partidul lui? A uitat acest lider câtă suferință a adus pensionarilor, părinților și bunicilor noștri? Noi nu am uitat și românii nu uită. (...) Să le dăm gratuit lecitină ca să aibă memoria mult mai bună”, a spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.