Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă: Iohannis vrea Guvern pentru conviețuirea în grupuri / VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dnacilă a declarat miercuri la Palatul Victoria, dupa ce seful statului a zis ca exista suficiente voturi in Parlament pentru un nou guvern „de tranzitie”, ca viziunea lui Iohannis este legata de taierii de pensii si salarii.

„La fel ca ieri, domnul Iohannis își aduce singur laude și ne garantează că România este o țară stabilă în timp ce face tot posibilul să o destabilizeze, blocând sistematic activitatea acestui guvern. Avem un președinte care a reușit contraperformanța de a bloca de nenumărate ori guvernul refuzând miniștri după bunul plac.

Avem un președinte care nu a avut niciodată încredere în acest guvern și aș vrea să ne reamintim de Președinția Consiliului UE, care a debutat cu criticile domnului Iohannis și care s-a încheiat cu aprecierea tuturor statelor membre și nu numai.

Dacă domnul Iohannis consideră că acest guvern a eșuat pentru că a crescut pensiile și salariile, a generat una dintre cele mai mari creșteri economice din Uniunea Europeană, a dus șomajul la un minim istoric și a crescut considerabil investițiile, înseamnă că un guvern de succes este ceea ce ne propune opoziția pe care el o încurajează: tăieri de pensii și salarii, eliminarea sprijinului pentru angajați, tăierea veniturilor specialiștilor din IT, renunțarea la dreptul de proprietate și conviețuirea în grupuri. Aceasta este viziunea președintelui pentru un guvern de succes?”, a zis Dancila.

Citește și: SURSE - Prima 'ruptură' în alianța ALDE - Pro România: Tăriceanu a propus un protocol diferit, Ponta a refuzat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.