Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, luată peste picior după slujba de sfințire a Catedralei Neamului: 'A fost prima care a făcut vânt de acolo, pentru că mare lucru de cumpărat nu era'

Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dăncilă Catedrala Mântuirii Neamului

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a vorbit în ediția de luni despre sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, care a avut loc duminică.

”40.000 de oameni au fost prezenți la această sfințire a Catedralei. Un proiect care datează de pe vremea când România era regat. Investiția se ridică la cel puțin 120 de milioane de euro. A fost o slujbă la care a participat și patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului. Lumea a încercat să intre, să îl vadă. Din cauza frigului insuportabil, unii oameni au plecat. Coana Dăncilă a fost prima care a făcut vânt de acolo pentru că mare lucru de cumpărat nu era și ea nu dă bani pe lumânări”, a comentat Banciu.

Preot din Constanța, ieșire uluitoare la adresa celor care au criticat limuzinele de la Catedrala Neamului: 'Sunteţi invidioşi că nu apucaţi şi voi o tură'

”Oamenii au avut de suferit, au fost aproximativ 105 cazuri de spitalizări pentru că au existat busculade, oamenilor li s-a făcut frig, probabil că unii au și mâncat ce nu trebuia. Incidente pe care le mai vedem în Orientul Mijlociu. De obicei la Mecca se mai întâmplă astfel de busculade. Aici nu a fost chiar așa, chiar atât de rău”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.