Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Viorica Dăncilă despre cazurile de mită de la PSD Arad: 'Exclus așa ceva'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, întrebată dacă a avut cunoștință de cazurile de mită de la PSD Arad, că este „exclus” și că pe parcursul anchetei DNA va fi lămurit faptul că nu a fost implicată.

„Exclus așa ceva și sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio implicare în acest dosar”, a afirmat fostul lider social-democrat Viorica Dăncilă, chestionată vineri, dacă a știu de cazurile de șpagă de la PSD Arad.

În ceea ce privește audierea la DNA Timișoara a foștilor miniștri Mihai Fifor și Răzvan Cuc, ea a spus că nu știa absolut nimic.

„Nu știam că Mihai Fifor și Răzvan Cuc au fost chemați, bineînțeles că toți vrem să știm care este adevărul și ce s-a întâmplat”, a explicat Dăncilă.

Citește și: Polițiștii sunt trimiși în misiuni cu hainele de vară

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor, audiat vineri la DNA Timișoara, în calitate de martor, în dosarul mitei de la PSD Arad, a declarat la ieșire că nu are cunoștință desprea ceea ce s-a întâmplat în acest dosar.

Surse din anchetă declară că urmează să fie audiat și fostul ministru Răzvan Cuc.

În acest dosar, în care sunt cercetați și trei parlamentari PSD, au fost reținute inițial opt persoane, printre care și șeful Direcției Regionale de Drumuri Timișoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest dosar sunt cercetați și doi deputați PSD, Dorel Căprar și Florin Tripa, dar și senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.