Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dane Haylett-Petty este obligat să se retragă deoarece nu s-a recuperat după o comoţie cerebrală suferită cu un an în urmă

nzherald.co.nz
Carl Hayman rugby dementa

Cu dureri de cap persistente, rugbistul australian Dane Haylett-Petty, 38 de selecţii în echipa naţională, şi-a anunţat retragerea, la 32 de ani, după ce nu a mai putut juca timp de un an, informează lequipe.fr.

El a explicat pe reţelele de socializare că nu a reuşit să-şi revină pe deplin după efectele unei comoţii cerebrale pe care a suferit-o, în octombrie 2020, în timpul unui meci împotriva All Blacks. De atunci, căpitanul echipei Melbourne Rebels din Super Rugby nu a mai evoluat, suferind de dureri de cap persistente.

"După 14 ani, este timpul să agăţ ghetele în cui. Nu aşa am vrut să termin. Mi-ar fi plăcut să mai joc o dată, dar nu a fost posibil. Rugbiul mi-a dat atât de mult şi pentru asta sunt mereu recunoscător", a scris Haylett-Petty pe Instagram.

El a jucat trei ani în prima ligă franceză de rugby, Top 14, la Biarritz, apoi a mai evoluat la Toyota Shokki Shuttles şi la Perth Spirit, înainte de a trece în Super Rugby, mai întâi la Western Force Perth şi, apoi, la Rebels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.