Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daneza Caroline Wozniacki, fostul lider al clasamentului mondial din tenisul profesionist feminin, va deveni mama unei fetițe

Forbes
Caroline Wozniacki

Daneza Caroline Wozniacki, fostul lider al clasamentului mondial din tenisul profesionist feminin, şi soţul său, fostul baschetbalist american David Lee, aşteaptă primul lor copil, o fetiţă, care va veni pe lume la începutul verii, informează Reuters, potrivit Agerpres.

"Abia aştept să ne întâlnim fetiţa în iunie", le-a scris Wozniacki celor trei milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter, alături de o fotografie cu imagini ale ecografiei, un animal de pluş şi o pereche de încălţăminte pentru bebeluşi.

Sondaj INCENDIAR: Șoferii din România, EXASPERAȚI de ideea MODIFICĂRII plăților pentru reparații prin RCA

Daneza s-a căsătorit în iunie 2019 cu David Lee, jucător cu două selecţii în All-Star Game şi campion al NBA cu Golden State Warriors în 2015.

Wozniacki a câştigat Australian Open în 2019, pentru a-i reduce la tăcere pe criticii săi care susţineau că daneza nu este capabilă să câştige un trofeu de Mare Şlem, după două finale pierdute la US Open (2009, 2014). Ea s-a retras din activitate după ediţia de anul trecut a turneului de la Melbourne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.