Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daneza Line Jorgensen și-a prelungit contractul cu CSM București

www.agerpres.ro

Jucătoarea daneză Line Jorgensen (27 ani), care evoluează pe postul de inter dreapta, a semnat un nou contract cu echipa feminină de handbal CSM București, valabil până în vara anului 2019, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

''Sunt foarte fericită pentru oportunitatea primită de a continua la CSM București pentru încă doi ani. Iubesc orașul București, un oraș care mi-a oferit o mulțime de experiențe inedite, iar fanii sunt absolut incredibili. Sunt sigură că vom continua să avem o echipă foarte bună cu care ne vom lupta pentru câștigarea Ligii Campionilor. Doresc să mulțumesc clubului și colegelor mele pentru încrederea și sprijinul acordate'', a declarat Jorgensen, potrivit Agerpres.

Citește și: Bute îl amenință pe Alvarez: 'Îi produc prima înfrângere'

La rândul său, directorul general al clubului, Alin Petrache, a afirmat: ''Este evident că trebuie să continuăm acest proiect al echipei feminine de handbal. Pentru a performa trebuie să ne îmbunătățim în permanență. Mă bucur că Line va continua cu noi. Este o jucătoare importantă în care ne punem mari speranțe în viitor''.

Jorgensen a contribuit la câștigarea celui de-al doilea titlu de campioană naționala (2015-16), a Cupei României și a Ligii Campionilor de către CSM București, dar în acest sezon a evoluat foarte puțin pentru echipa din Capitală din cauza unei accidentări suferite în luna octombrie.

Căpitanul naționalei Danemarcei are în palmares medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2013.

Jorgensen este a doua jucătoare din actualul lot care își prelungește contractul cu CSM București, după franțuzoaica Gnonsiane Niombla, care a semnat săptămâna trecută pentru încă doi ani.

Totodată, CSMB a anunțat luni transferul Cristinei Neagu (Buducnost Podgorica), cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 și 2015 urmând să se alăture lotului din vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.