Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Danezul Holger Rune l-a învins pe norvegianul Casper Ruud și s-a calificat în finala turneului de tenis de la Roma

holger rune

Tenismanul danez Holger Rune s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro, după ce l-a învins cu 6-7 (2/7), 6-4, 6-2 pe norvegianul Casper Ruud, favoritul numărul 4, sâmbătă, în prima semifinală a acestei competiţii.

Rune (20 de ani), cap de serie numărul 7, care venea după patru înfrângeri consecutive în faţa lui Ruud, reuşise să-l elimine în sferturile de finală pe sârbul Novak Djokovic, deţinătorul titlului, scrie agerpres.ro.

Tânărul jucător danez va disputa în capitala Italiei a treia sa finală în patru turnee pe zgură în acest sezon, după cele de la Monte Carlo (înfrângere în faţa rusului Andrei Rublev) şi Munchen (victorie în faţa olandezului Botic van de Zandschulp).

Holger Rune, care speră să cucerească la Roma al cincilea său titlu în circuitul profesionist, îl va avea ca adversar în finală pe câştigătorul meciului dintre rusul Daniil Medvedev, favoritul numărul 3, şi grecul Stefanos Tsitsipas (nr.5), finalistul anul trecut pe malul Tibrului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.