Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Alves nu a fost inclus în lotul echipei FC Barcelona

www.digisport.ro
Dani Alves PSG

Fundaşul brazilian Dani Alves a fost lăsat în afara lotului echipei de fotbal FC Barcelona pentru faza eliminatorie a competiţiei Europa League, după ce antrenorul Xavi Hernandez a decis să-i includă în schimb pe noii veniţi Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang şi Adama Traore, a anunţat clubul spaniol, citat de Reuters, informează Agerpres.

Xavi a fost forţat să lase în afara listei unul dintre cei patru noi jucători transferaţi de Barca, din cauza regulamentului forului fotbalistic continental care permite ca doar trei jucători să fie adăugaţi la o echipă după finalizarea fazei grupelor.

FC Barcelona va înfrunta echipa italiană SSC Napoli în baraj pentru optimile de finală ale Europa League, în cadrul unei duble manşe care va avea loc în februarie.

Cu atacantul Ansu Fati care se luptă cu accidentările, Xavi a decis să-şi prioritizeze opţiunile în compartimentul ofensiv, în condiţiile în care are acoperire pe postul de fundaş dreapta al lui Dani Alves.

Experimentatul internaţional brazilian, care s-a bucurat de o primă perioadă plină de trofee la FC Barcelona, între 2008 şi 2016, a revenit pe Camp Nou în luna noiembrie, când a semnat un acord valabil până la finalul acestui sezon cu gruparea catalană, în calitate de jucători liber, după despărţirea de Sao Paulo FC.

Ferran Torres, Adama Traore şi Pierre-Emerick Aubameyang au sosit cu cu toţii la Barcelona în perioada de mercato din ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.