Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Alves se simte ca un 'super-erou' în tricoul Barcelonei

www.digisport.ro
Dani Alves PSG

Fundaşul dreapta Dani Alves spune că îmbrăcând tricoul echipei FC Barcelona se simte ca un "super-erou", ca atunci când îmbrăca tricoul naţionalei Braziliei, scrie EFE, informează Agerpres.

''Să îmbrac tricoul blaugrana este un plus de forţă şi adrenalină pentru mine, sper să-i molipsesc şi pe coechipierii mei'', a spus Alves.

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona anunţa, vineri, revenirea în efectivul său a fundaşului Dani Alves (38 ani), care a petrecut cele mai frumoase momente ale sale alături de actualul antrenor al catalanilor, Xavi Hernandez.

Fostul internaţional "auriverde va începe să participe la antrenamente de săptămâna viitoare, dar nu va putea juca înainte de luna ianuarie", spunea Barca într-un comunicat dat publicităţii.

Considerat unul din cei mai buni fundaşi dreapta din istorie, el a purtat deja culorile clubului din 2008 până în 2016, cucerind trei trofee ale Ligii Campionilor.

Sub culorile catalane, Dani Alves a jucat 391 de meciuri şi a marcat 23 de goluri. El a fost unul din elementele-cheie ale dispozitivului lui Pep Guardiola, cucerind, între altele, două trofee Champions League în 2009 şi 2011. El a mai câştigat unul în 2015, dar fără Guardiola, plecat în 2012.

El s-a transferat apoi la Juventus Torino, apoi la Paris Saint-Germain. Ultimul său club a fost Sao Paulo, în Brazilia, pe care l-a părăsit în septembrie din cauza salariilor neplătite.

Cu 43 de titluri câştigate în carieră, ultimul fiind medalia olimpică de aur la Tokyo, Dani Alves este jucătorul cel mai titrat din istoria fotbalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.