Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Coman este noul președinte al clubului Petrolul Ploiești: salariul și prima de promovare sunt uriașe

libertatea.ro
daniel coman

Dani Coman va lăsa Liga 1 pe Liga a doua. Fostul portar va pleca de la Astra Giurgiu și va prelua funcția de președinte al clubului Petrolul Ploiești, informează Mediafax.

Citește și: E OFICIAL: FC Hermannstadt se luptă cu U Cluj pentru un loc în Liga I, după o victorie cu Dunărea Călăraşi, scor 2-1

Potrivit Telekom Sport, Dani Coman ar urma să aibă un salariu de 7.000 de euro pe lună la noua sa echipă. Petrolul a ratat promovarea în primul eșalon fotbalistic, după ce s-a clasat pe locul patru în a doua ligă.

De managementul sportiv se va ocupa Octavian Moraru, de la Gaz Metan, care va avea 6.000 de euro pe lună și 30% din eventualele sume pe care Petrolul le-ar încasa pentru jucătorii aduşi de el. În plus, va avea o primă de promovare de 100.000 de euro.

Sponsorul principal al Petrolului a oferit un comunicat oficial în care a vorbit despre situația actuală a clubului de pe Ilie Oană și a anunțat schimbări:

”Finalul anului competiţional 2018-2019 a poziţionat echipa FC Petrolul Ploieşti pe locul 4 al ligii secunde, ceea ce a împiedicat atingerea obiectivului declarat la începutul Campionatului de Fotbal: accederea în Liga I.

Partenerul Finanţator a asigurat, aşa cum a promis încă de la început resursele, know-how-ul şi experienţa de business, pentru a putea continua construcţia acestui proiect şi a putea ţinti către Liga I de fotbal.

Pe parcursul acestui an, Partenerul Finanţator a avut o abordare democratică în care Managementul Clubului şi Echipa Tehnică au avut libertatea firească de a-şi asuma şi îndeplini rolurile definite în conducerea echipei spre obiectivul declarat.

Din păcate, performanţa slabă a echipei, dar şi cedarea la diferitele presiuni care au dus la activarea a 4 antrenori pe parcusul anulului competiţional 2018-2019, situează astăzi echipa în acelaşi punct în care se afla în toamna anului trecut.

După insuccesul atingerii obiectivului, ne aflăm într-un moment de analiză şi evaluare a perspectivelor viitoare în ceea ce priveşte colaborarea noastră cu FC Petrolul. Analiza va include atât activitatea Managementului Clubului cât şi performanţele staff-ului tehnic, care împreună sunt, de fiecare dată, motorul evoluţiei unui proiect fotbalistic de succes.

Principiile proiectelor în care compania noastră se asociază sunt întotdeauna ghidate de etică şi transparenţă. Desfăşurarea lor are întotdeauna la bază o activitate susţinută de management real şi performant, ce trebuie conştientizat, asumat şi îndeplinit de către toate părţile implicate, în limita rolului fiecăreia dintre acestea.

Veolia România”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.