Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Buda, europarlamentar PNL: `Felicitări administrației clujene! Inovarea și tehnologia și-au spus cuvântul la Cluj-Napoca!`

Facebook
teleconferinta online

Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, a lăudat azi prin intermediul unei postări de pagina personală de Facebook administrația Municipiului Cluj-Napoca pentru ședința de consiliu local în condiții de videoconferință, dar la care au putut lua parte activ și cetățenii orașului.

”Astăzi, a avut loc la Cluj-Napoca, prima ședință de consiliu local desfășurată prin sistem de videoconferință, din istoria României, în cadrul căreia consilierii locali au putut discuta și vota online DAR unde și cetățenii au avut posibilitatea de a interveni în dezbatere, să facă observații și să își spună punctul de vedere asupra proiectelor de pe ordinea de zi. Fără discuție, această abordare din partea administrației clujene, într-o perioadă în care trebuie redus la maximum contactul social, demonstrează că eforturile cu investițiile în cercetare, inovare și tehnologie de-a lungul vremii, au fost un succes. Comisia Europeană a investit zeci de miliarde de euro la nivelul UE în digitalizare iar roadele acestor investiții se văd și la Cluj-Napoca.

Consiliul local a aprobat în ședință alocarea unor resurse financiare considerabile, mai exact 2.570.615 lei pentru asociații care dezvoltă proiecte sociale foarte importante și care sprijină comunitatea clujeană în contextul adoptării de măsuri pentru limitarea efectelor răspândirii Coronavirus. Acest lucru este o dovadă în plus a faptului că autoritățile sunt parteneri locali ai cetățenilor.

Îi felicit pe domnul primar Emil Boc, pe domnul viceprimar Dan Tarcea dar și pe consilierii locali, pentru că au înțeles că, în actualul context generat de lupta cu Coronavirus, este important ca fiecare dintre noi să ne protejăm sănătatea dar, în același timp, proiectele vitale pentru cetățeni trebuie să fie mai departe dezbătute, bugetate și adoptate în forul deliberativ.

Îi asigur pe români că autoritățile locale și naționale, alături de doctori și de personalul medical, rămân mai departe ancorați în nevoile și realitățile lor, garantând buna funcționare a societății.

Îi îndemn pe români să continue să respecte, ca literă de lege, toate măsurile pe care autoritățile le anunță. Ele nu sunt opționale ci obligatorii pentru a ne proteja sănătatea!”, susține Daniel Buda pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.