Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Buda, europarlamentar PNL: Moțiunea de cenzură depusă de PSD, un gest de iresponsabilitate care poate costa enorm România!

facebook.com
Daniel Buda

Simpla inițiere a moțiunii de cenzură de către iresponsabilii din PSD, este de natură să afecteze grav imaginea României în UE și nu numai. Astăzi, când toate forțele politice ale tuturor statelor sunt preocupate să găsească soluții pentru redresarea economică și contracararea efectelor negative ale pandemiei, fie economice sau sociale, iată că PSD găsește de cuviință să depună o moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Ludovic Oran. Acest lucru demonstrează, o dată în plus că, deși Dragnea și Dăncilă nu mai sunt la butoanele partidului, în fond nu s-a schimbat nimic. Aceleași metehne și interese mărunte ale unor oameni mici și insignifianți, pun interesele de partid mai presus de interesele cetățenilor români, susține Daniel Buda, europarlamentar PNL, într-un comunicat de presă remis stiripesurse.ro

”Chiar dacă sunt în opoziție, cei de la PSD ar fi trebuit să își schimbe retorica distructivă față de eforturile Guvernului de a gestiona eficient interesele României. Ce vor spune cetățenii germani, francezi și nu numai, care plătesc taxe și impozite ce vin sub forma fondurilor europene în România, când vor vedea ce face opoziția din țara noastră care, în loc să vină cu soluții constructive pentru societate, încearcă dărâmarea guvernului?!

Desigur, depunerea moțiunii este un drept constituțional dar momentul ales este profund imoral. Tocmai de aceea, cred că niciun parlamentar responsabil nu își poate permite să voteze moțiunea de cenzură, fără să aibă conștiința încărcată!”, a încheiat europarlamentarul PNL.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.