Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Buda: 'Peste 91.000 de clujeni au semnat pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la preşedinţie'

paginaeuropeana.ro
Daniel Buda

Preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a anunţat, miercuri, că peste 91.000 de clujeni au semnat pe listele de susţinere a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte al României, potrivit Agerpres.

"PNL Cluj a încheiat marţi procesul de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii domnului preşedinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Astfel, în urma acţiunii, s-au strâns 91.690 de semnături. În numele organizaţiei PNL Cluj, le mulţumesc cetăţenilor care şi-au manifestat susţinerea faţă de candidatura domnului preşedinte Klaus Iohannis. Prin semnătura lor, clujenii ne-au transmis faptul că doresc o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcţională şi o Românie respectată şi apreciată în lume", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Daniel Buda.

Citește și: Cristian Tudor Popescu și-a ieșit din minți! ‘Un carnaval macabru. Pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent’

Potrivit acestuia, "realegerea domnului Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte este singura temelie pe care putem clădi o astfel de ţară", în care fiecare român să se simtă respectat.

"Ne aşteaptă o campanie electorală importantă nu doar pentru PNL ci şi pentru România, însă sunt convins că în 24 noiembrie, prin votul cetăţenilor, PNL, în strâns parteneriat cu domnul preşedinte Klaus Iohannis, vor reda românilor România normală de care avem nevoie", mai spune Daniel Buda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.