Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin a identificat vinovatul: 'Tăriceanu conduce ministerul Energiei prin intermediari, așa cum Dragnea conduce Guvernul tot prin intermediari'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel constantin pro romania

Deputatul Daniel Constantin îl acuză pe președintele Senatului că ar fi responsabil de situatia de la CEO, într-un mesaj postat de politician pe pagina de Facebook. ''Situația de la CEO Oltenia este explozivă pentru sistemul energetic românesc iar la guvern se caută vinovații. Directorul CEO, ministrul energiei, premierul, etc. Toți au partea lor de vină, dar pentru acest dezastru cea mai mare vinovăție trebuie pusă în dreptul lui Tăriceanu. Am spus încâ din 2017 că primul lucru negociat de acesta cu Liviu Dragnea a fost ministerul energiei. Dacă vă uitați în consiliile de administrație și conducerile executive ale companiilor din subordinea ministerului o să întelegeți de ce!

Citește și: Klaus Iohannis se pregătește să apese BUTONUL ROȘU: mișcare care îngroapă coaliția PSD-ALDE

Astăzi a ieșit la suprafață incompetența celor propuși pe criterii politice la CEO, dar este o chestiune de timp până "explodeaza" alte situații similare!

Anton Anton și cei propuși de Tariceanu aplica ideile acestuia, așa cum cei din guvern nu se abat de la măsurile lui Liviu Dragnea.

Așadar, chiar dacă nu are tăria de caracter să-și asume vreodată ceva, Tăriceanu o să plătească personal în fața electoratului eșecul guvernării în câteva domenii cheie, așa cum este și energia!'', a scris Daniel Constantin pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.